Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/347-3055 

FF FermFix pisztolyos purhab

FermFix pisztolyos purhab

Leírás: FERMFIX egy szerelési és töltőhab, amelynek speciális formulája megnövelt térfogatú. Ez egy többcélú hab, és a levegő páratartalmára keményedik ki.

Alkalmazási terület: Az ajtók, ablakok és hasonló keretek rögzítéséhez, a meleg és hidegvíz csövek és elektromos berendezések szigetelésére használt lyukak kitöltéséhez töltse ki a réseket, lyukakat és repedéseket.

Műszaki leírás: Faragható, csiszolató és festhető, miután 1-3 óra alatt megkeményedett. Kötés mindenféle építőanyaghoz, kivéve a szilikont, a teflont, a polietilént és a polipropilént. Ellenáll mindenféle időjárási viszonynak, tengervíznek, gőznek és nedvességnek. Nem gyúlékony.

Használati utasítás: Rázza erősen a flakont 30 másodpercig. Szerelje fel a habpisztolyt a flakonra. Távolítsa el a szennyeződést, a port és a zsírt az alkalmazás helyéről, és nedvesítse meg vízzel. Fordítsa fejjel lefelé a flakont, és nyomja meg a ravaszt. Későbbi alkalmazásokhoz a szárított habmaradékot el kell távolítani a csőből és a szelepből. Az elkenődött habmaradék puhabtisztítóval tisztítható. Mivel a hab tágul, megfelelő mennyiségeket kell használni.

Felhasználhatósági időtartam: 18 hónap. A gyártási dátum a dobozon van.

Kiszerelés: 750ml, 750g