Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/347-3055 

S121 SomaFix szilikonszerű akril tömítő fehér

SomaFix szilikonszerű akril tömítő fehér

Leírás: A Somafix szilikonizált akril tömítő egyrészes, rugalmas, akril alapú tömítőanyag. Az akváriumok kivételével minden alkalmazáshoz használható. Egyszerű alkalmazás. Festhető. Könnyen simítható és kiegyenlíthető. A kikeményedés után tartósan vízlepergető réteget képez. A kikeményedés után egy ideig fenntartja a rugalmasságot.

Alkalmazási terület: Beltéri és kültéri alkalmazásokhoz használatos: PVC, alumínium és fa panel telepítés. Csatlakozások az ajtó / ablakkeretek és a fal; a lépcsőház és a fal között. Csatlakozások mosdóban, kádban, szekrényekben, csempékben és kerámiában. A falak, a fa, a vakolat, az alumínium, a tégla és a beton repedéseihez.

Használati utasítás: Győződjön meg arról, hogy az alkalmazandó felület száraz és tiszta, por- és zsírmentes. Ragasszuk a felület mindkét oldalát szalagokkal. Vágja le a patron hegyét, és helyezze a pisztolyba. Vágja le a kanül hegyét, és helyezze be a patronba. Vigye fel a szilikont. Az alkalmazás után sima szilikont vízzel és távolítsa el a szalagokat. Az alkalmazás után 24 órán át védje a víz ellen.

Biztonság: Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a szemmel való érintkezést. A hosszan tartó gőzöknek való kitettség károsíthatja a légzőrendszert. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A gyártási és lejárati dátumokat lásd a patronban.

Felhasználhatósági időtartam: 18 hónap.

Kiszerelés: 310ml, 355g