Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/347-3055 

S361 SomaFix több-célú semleges szilikon fehér

SomaFix több-célú semleges szilikon fehér

Leírás:A Somafix több-célú semleges szilikon egy 100%-os szilikon komponens. Épületben, építésben, belső és külső profilokban használják, hatalmas alkalmazási körrel, oldószermentes, sárgulásmentes, rugalmas, zsugorodásmentes, színárnyalatos, festhetetlen. Penészgátló. Nincs ragacsos felület. Alacsony zsugorodás. Minimális szag. Kiváló megjelenés. Jó felhasználási jellemzők. Nem maró fémekre. Alkalmas lúgos szubsztrátumokhoz, például betonhoz, habarcshoz, rostos cementhez.

Alkalmazási terület: A SOMAFIX többcélú semleges szilikon jó alapozó nélküli tapadást mutat a legtöbb egészségügyi alkalmazásra használt anyaghoz, pl. üveg, csempe, kerámia, zománc, mázas csempe és klinker fémek, pl. alumínium, acél, cink vagy réz impregnált, lakkozott vagy festett fa, beton, tégla és sok műanyag. Töltőként és tömítőként használják ajtó- és ablakszerelésben, épülethomlokzaton, konyhában és fürdőszobában.

Használati utasítás: Győződjön meg arról, hogy az alkalmazandó felület száraz és tiszta, por- és zsírmentes. Vágja le a patron hegyét, és helyezze a pisztolyba, vigyen fel szilikont a felületre csíkok formájában. A szilikonmaradványokat egyszerűen szappanos vízzel tisztítsa meg.

Biztonság: Gyermekektől elzárva tartandó. Kerülje a szemmel való érintkezést. A hosszan tartó gőzöknek való kitettség károsíthatja a légzőrendszert. Hűvös és száraz helyen tárolandó. A gyártási és lejárati dátumokat lásd a patronban.

Felhasználhatósági időtartam: 18 hónap.

Kiszerelés: 310ml, 355g