Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/347-3055 

S663 SomaFixuniverzális aktivátoros ragasztó

SomaFix univezális aktivátoros ragasztó

Leírás: A Somafix MDF profilragasztó egy aktivátorból és nagy viszkozitású cianoakrilát ragasztóból álló készlet. Nagy kötési szilárdság. Egyszerű alkalmazás. Alkalmas függőleges felületeken való használatra. Gyorsan tapadásmentessé válik. Különösen porózus szubsztrátokon használatos.

Alkalmazási terület: Faelemek, például MDF, forgácslap, mindenféle fa, gumi, bőr, üveg, alumínium, fém és a legtöbb műanyag ragasztása, javítása és rögzítése. A gyors ragasztó aktivátort arra használják, hogy megkönnyítsék a tapadás idejét a cianoakrilát MDF ragasztó használata közben.

Használati utasítás: Győződjön meg arról, hogy az alkalmazandó felület száraz és tiszta, portól, szennyeződéstől, rozsdától és zsírtól mentes. Permetezzen aktivátort egy felületre, hagyja elpárologni. Vigyen fel ragasztót a másik felületre. Szerelje össze az alkatrészeket, és tartsa össze néhány másodpercig a nyomással.

Biztonság: Gyúlékony és könnyen éghető. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne lélegezze be! Ne dohányozzon a közelben, kerülje a magas hőmérsékletet, a szikrákat és a tüzet. A nyelés nagyon veszélyes. Kerülje a szemmel és a bőrrel való érintkezést. Bőrrel való érintkezés esetén bő vízzel mossuk le. Lenyelés esetén azonnal forduljon orvoshoz.

Felhasználhatósági időtartam: 18 hónap.

Kiszerelés: 200ml, 50g