Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/347-3055 

S923 SomaFix B1 tűzgátló pisztolyos purhab

SomaFix B1 tűzgátló pisztolyos purhab

Leírás: Többcélú kitöltő és szerelő poliuretán pisztolyhab. 1-3 óra latt kikeményedik a levegő nedvességtartalmától. Megfelel a DIN-4102-1/B-1-es sztenderdnek, valamint a B1-es tűzgátló, és égésgátló tulajdonságokkal rendelkezik.

Alkalmazási terület:Elsősorban tűzzáró ajtók beépítéséhez, elektromos berendezésekhez, rések kitöltésére, hideg és meleg-víz csövek, valamint elektromos berendezések szigetelésére ajánlott.

Műszaki leírás: Faragható, csiszolató és festhető, miután 1-3 óra alatt megkeményedett. Kötés mindenféle építőanyaghoz, kivéve a szilikont, a teflont, a polietilént és a polipropilént. Ellenáll mindenféle időjárási viszonynak, tengervíznek, gőznek és nedvességnek. Nem gyúlékony.

Használati utasítás: Rázza erősen a flakont 30 másodpercig. Szerelje fel a habpisztolyt a flakonra. Távolítsa el a szennyeződést, a port és a zsírt az alkalmazás helyéről, és nedvesítse meg vízzel. Fordítsa fejjel lefelé a flakont, és nyomja meg a ravaszt. Későbbi alkalmazásokhoz a szárított habmaradékot el kell távolítani a csőből és a szelepből. Az elkenődött habmaradék puhabtisztítóval tisztítható. Mivel a hab tágul, megfelelő mennyiségeket kell használni.

Felhasználhatósági időtartam: 12 hónap. A gyártási dátum a dobozon van.

Kiszerelés: 750ml, 940g