Kérdése van? Hívjon minket! +36-20/347-3055 

SomaFix márka

SomaFix – prémium minőség, elérhető áron, profiknak

A SomaFix márkanév az Isztambulban székelő, 35 éves múltra visszatekintő Soma Kimya vállalat magas minőségű, építőipari segédanyag termékcsaládját fémjelzi. A vállalat nagyon intenzív kutatási és fejlesztési tevékenységet folytat; teljesen integrált és automatizált gyártási folyamatot használ; és minden EU környezetvédelmi normának megfelel.

A SomaFix a professzionális építőmesterek és építőipari vállalatok legkedveltebb márkája számos kelet-európai és közel-keleti országban, de összességében 6 kontinens, 60 országában van jelen több mint 2 évtizede. A termékcsalád száznál is több tagja lefedi az építőipari segédanyagok széles skáláját: a purhabok minden típusától, a különböző szilikon alapú termékeken át, a ragasztó, szigetelő és tömítőanyagok teljes vertikumáig.

A SomaFix termékek minősége vetekszik bármely, az Európai Unióban gyártott építőipari segédanyagéval. Sőt, a SomaFix termékek állandó magas minősége, valamint verhetetlen ár-érték aránya közismert a vásárlói körében.

Már a magyar piacon is évek óta jelen vannak a SomaFix termékek, és egyre növekvő népszerűségnek örvendenek. A kizárólagos forgalmazó Födémpanel Kft. évek óta 95% feletti elégedettségi mutatót tapasztal ügyfelei között. Ezt támasztja alá az újravásárlások magas száma és a felhasználók kiemelkedő márkahűsége is.

A Soma család 1987-ben kezdte el a vállalkozását, erőgépek forgalmazásával. 2000-ben léptek be a tömítőanyagok piacára, a Hadımkoy üzemük megnyitásával. Majd 2006-ban és 2009-ben is újabb üzemeket alapítottak, hogy bővítsék a kapacitásukat, ahogy fokozatosan bővült a gyártott termékek köre, illetve a vállalat a török építőipari szektor meghatározó szereplőjévé vált.

Ma Isztambulban 55ezer m2-es, integrált működésű, EUs környezetvédelmi sztenderdeknek és minőségi követelményeknek teljesen megfelelő gyárukban állítják elő azt a 100-nál is több terméket, melyeket 60 országba exportálnak – köztük az EU számos országába is – évi több 10millió Euró értékben.

A Soma Kimya vállalat központi értékei: az innováció és a folyamatos termékfejlesztés; a munkaerő képzése és fejlesztése; valamint a biztonságos működés és a környezetvédelmi normák tisztelete. Céljuk, hogy fáradhatatlan kutatómunkával egyre biztonságosabb és jobb minőségű termékekkel lássák el az építőipari vállalatokat világszerte.